OVER QUICK MOVEMENT

Mijn naam is Miranda Damkat en ik ben de eigenaar van Quick Movement.

De reden waarom ik Quick Movement heb opgebouwd is, omdat ik wil dat alle doelgroepen de kans krijgen om personal training aan te bieden tegen een lage prijs met een goede kwaliteit. Naast mijn eigen bedrijf ben ik al 7 jaar sportinstructeur bij Basic-Fit. Ik geef bodypump en pilates/yoga. Hiervoor heb ik mijn Less-Mills certificaten gehaald.

Personal Training betekent bij mij voorzorg en nazorg. Ik bouw een band met je op en zorg ervoor dat jij ook na je training aandacht krijgt. Het maakt niet uit wie je bent, iedereen kan personal training krijgen. De trainingen worden aangepast op jouw doelen.

De trainingen worden gegeven in een mooie afgesloten ruimte. Je bent dus alleen met de trainer. In de zomer gaan de deuren open en is er mooi plein waar je kunt sporten. Je mag zelf je muziek uitkiezen. De trainingen bestaan uit krachttraining in combinatie met cardio – boksen en pilates. Dit verschilt natuurlijk per persoon en wat de doelen zijn. Mijn focus bij vrouwen ligt voornamelijk op de buik en de billen en conditie.

Via een app kun jij zelf bepalen wanneer jij wilt trainen. Dit kun jij zelf inplannen.

Quick Movement staat voor hard werken in combinatie met gezelligheid. Je voelt je hier direct op je gemak en het is even jou momentje om aan jezelf te werken.

SOCIAL MEDIA

Wil je volledig op de hoogte blijven? Volg mij dan via één van mijn social media pagina’s!

IN CONTACT KOMEN MET MIJ?

contact

CONTACTGEGEVENS

  • Lübeckweg 2, 9723 HE Groningen
  • KVK: 68312849

OPENINGSTIJDEN

Maandag tot en met vrijdag 8:00 – 21:00
Zaterdag : 9:00 tot 13:00
Zondag : 10:00 tot 15:00

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt