GROEPSLESSEN

Lesrooster

Kosten: onbeperkt groepslessen per maand €50,-.
Max. aantal deelnemers per groepsles: 10.

Wat houden de lessen precies in?

Multi-Bootcamp

Quick Movement gaat in samenwerking met Shape You starten met Multi-Bootcamps. Dit betekent dat je een strippenkaart van 10 lessen kunt kopen voor een prijs van € 75,-.

De lessen zijn met maximaal 10 personen, omdat wij veiligheid erg belangrijk vinden. Massatrainingen doen wij nu niet in deze tijd, omdat wij echt een waarde aan de trainingen willen geven. Op deze manier kunnen wij iedereen goed coachen en veilig laten bewegen. Elke training bestaat uit verschillende elementen. Wij zijn trainers die gespecialiseerd zijn in booty, boksen, hiit, krachttraining en pilates. Op deze manier krijgt jouw lichaam continu nieuwe prikkels waardoor je sneller verandering gaat zien. De bootcamps gaan wij verdelen in groepen op basis van jullie beschikbaarheid. Er komen op dit moment vijf Multi-Bootcamps per week. Dit betekent dat er 50 plekken beschikbaar zijn. De lessen duren 45 minuten en je betaalt € 7,50 per Bootcamp.

HIIT Circuit Training 

HIIT staat voor High Intensity Interval Training. De HIIT groepstraining is een trainingsvorm waarin je snel in je vetverbranding komt! HIIT betekent kort en intensief trainen afgewisseld met korte rustmomenten. HIIT bevordert naast de vetbranding de conditie en je glucose metabolisme. De HIIT trainingen zijn nooit hetzelfde. De ene keer wordt de nadruk gelegd op kracht en spieruithoudingsvermogen, terwijl een andere training zich focust op cardio en core of kracht en explosiviteit. De trainingen zijn uitdagend en zeer effectief. De trainingen zijn afwisselend en daardoor krijgt je lichaam continue nieuwe prikkels met als effect : Een after burn. Dit betekent dat je lichaam nog 24 uur vet aan het verbranden is na de workout!


BOKSTRAINING

De bokstraining bij Quick Movement is gericht op: techniek, snel afvallen, stress verminderen, cardiotraining voor je bovenlichaam en het trainen van de buikspieren. 

Samen met de trainer ga je werken aan je techniek om goed te kunnen stoten op de pads of de bokszakken. Verder zal er goed gelet worden op je ademhaling. Boksen is een middel om je conditie te verbeteren. De meeste vormen van cardiotraining leggen vooral de nadruk op je onderlichaam. Bij boksen leg je de nadruk op je bovenlichaam. Boksen is heel afwisselend. Je doet het samen in een team of een workout alleen met de trainer. Op deze manier maken wij er een teamsport van. Heb je stress? Dan is boksen perfect voor jou. 


BACK IN SHAPE 

Dit is een fullbody training waarbij het hele lichaam wordt getraind. Alle spiergroepen worden aangesproken. De focus ligt voornamelijk op de grote spiergroepen. Dit zijn de benen, billen en de rug. De training is voor jong en oud. De workout is gebaseerd op krachttraining. Doormiddel van het trainen van de grote spiergroepen versterk je niet alleen deze spiergroepen, maar is de kans op verbranding van buikvet groter. 


BBB

De BBB les staat voor benen, billen en de buik. Tijdens de les werk je met je eigen lichaamsgewicht, weerstandbandjes en gewichten. De les is heel afwisselend. Dit zorgt ervoor dat de billen, benen en buik strakker worden en je lichaam telkens nieuwe prikkels krijgt. De les is zowel krachtbevorderend als conditieopbouwend.


Krachttraining / Pilates

De krachttraining les is hetzelfde als de back in shape les. Het verschil maakt dat er na de 30 minuten krachttraining ook 15 minuten pilates wordt gegeven. Met krachttraining maak je de spieren kort met pilates maak je de spieren juist soepel en lang. Tot slot leer je met pilates beter te ademen. 


BOOTY CLASS 

De les is 30 minuten, omdat de focus alleen op de billen en benen wordt gelegd. Dertig minuten een spiergroep trainen betekent verzuring. Resultaat: Mooiere strakkere billen. Door de billen te trainen verstevig je ook de rugspieren. De les bestaat uit 6 nummers met “up-tempo” muziek. De trainer doet de volledige les mee en motiveert. 

SOCIAL MEDIA

Wil je volledig op de hoogte blijven? Volg mij dan via één van mijn social media pagina’s!

IN CONTACT KOMEN MET MIJ?

contact

CONTACTGEGEVENS

  • Lübeckweg 2, 9723 HE Groningenen
  • KVK: 68312849

OPENINGSTIJDEN

Maandag tot en met vrijdag 8:00 – 21:00
Zaterdag : 9:00 tot 13:00
Zondag : 10:00 tot 15:00

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt